Vraag je vrijblijvende offerte
Stuur het inspiratiemagazine op
Stuur de isolatiewijzer op
Stuur de premiewijzer op

Je gevel isoleren en/of renoveren? Vertrouw op een Sto-gevelexpert!

Offerte aanvragen
Premie­wijzer
Isolatie­wijzer
Inspiratie­magazine

Gevelisolatie is zonder meer een slimme investering. Je bespaart op energiefactuur, de waarde van je woning stijgt en je verbetert de EPC-score van je woning. Kies je voor een gevelsysteem van Sto, dan kun je in één moeite je gevels renoveren. Voor een duurzaam resultaat heb je goed advies nodig. Dat krijg je van een ervaren Sto-gevelexpert.

Buitengevelisatie: laat je adviseren door een expert

Als je kiest voor buitengevelisolatie ga je voor de meest efficiënte vorm van gevelisolatie en vermijd je koudebruggen. Om jarenlang te kunnen profiteren van het resultaat, is het belangrijk dat je voor het juiste systeem kiest en dat de werken volgens de regels van de kunst worden uitgevoerd. Bij een Sto-gevelexpert is je project in de beste handen. Hij geeft professioneel advies en volgt je project nauwkeurig op. Zo zijn er geen onaangename verrassingen en geniet je zorgeloos van je gerenoveerde woning. Ontdek hier alle troeven van onze gevelexperts.

Waarom is gevelisolatie een slimme investering?

Met gevelisolatie stapel je de voordelen op:

 • Je wooncomfort stijgt (omdat er minder warmte verloren gaat).
 • Je bespaart op je energiefactuur (omdat je minder moet verwarmen).
 • De waarde van je woning stijgt (omdat de energieprestaties verbeteren).
 • Je woning maakt een goede eerste indruk (omdat de gevels er piekfijn uitzien).
 • Je woning is klaar voor de toekomst (en de steeds strenger wordende energienormen).
 • Je rekent af met bepaalde vochtproblemen (dankzij de hoogwaardige isolatie). Zo kan het gevelsysteem je muur beschermen tegen doorslaand vocht.

Kies uit talrijke afwerkingsmogelijkheden

Met een gevelsysteem van Sto isoleer en renoveer je je gevels in één moeite. Je woning krijgt een isolerende jas, plus een afwerking naar keuze. Of je nu crepi, een baksteen look of een speciale afwerking wil, de mogelijkheden zijn quasi onbeperkt! Onze Sto-gevelexperts zijn vertrouwd met diverse soorten afwerkingen, en passen ze toe met oog voor detail. Ontdek uiteenlopende realisaties en inspiratievoorbeelden.

De Sto-gevelexpert adviseert en maakt een succes van jouw project

Als je kiest voor een Sto-gevelexpert, kun je gerust zijn.

 • De Sto­gevelexperts zijn stuk voor stuk ervaren professionals met kennis van zaken.
 • Ze zijn perfect geplaatst om jou te adviseren over de beste oplossing die past bij je levensstijl, je wensen en je budget.
 • Ze overlopen alle technische details van je project samen met jou.
 • Sto-gevelexperts volgen je project op van a tot z, zorgen voor een vakkundige uitvoering en verbazen met een feilloze afwerking.
 • Als je kiest voor een Sto-gevelsysteem geplaatst door een Sto-gevelexpert kun je een tienjarige garantieverzekering aanvragen bij je vakman voor de start van de werken.

Elke Sto-gevelexpert is een onafhankelijk en zelfstandig bedrijf, gespecialiseerd in het isoleren en bepleisteren van gevels. Daarvoor gebruikt de firma de producten en systemen van Sto, wereldmarktleider in buitengevelisolatiesystemen.

Benieuwd naar advies op maat voor jouw project? Neem contact op met een Sto-gevelexpert in jouw regio.

Ga voor een expert en verdien je investering terug

En het financiële plaatje? Een isolatiesysteem is een duurzame investering, die zichzelf terugbetaalt via een besparing op je energiefactuur. Voorwaarde is wel dat de werken worden uitgevoerd zoals dat hoort. Dankzij de expertise van onze Sto-gevelexperts rendeert je investering vanaf dag één. Door je premies te pakken verdien je je investering nog sneller terug. Vraag de geactualiseerde premiewijzer aan en ontdek op welke premies jij recht hebt. Is je woning minstens tien jaar oud en kies je voor een Sto-gevelexpert? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief van 6% en spaar je 15% btw uit.

Jouw aanspreekpunt bij uitstek, ook jaren na oplevering

Ook wanneer je gevels een onderhoudsbeurt nodig hebben, kun je terecht bij een Sto-gevelexpert. Je Sto-gevelexpert zal je gevel onderhouden met de juiste professionele producten van Sto voor een optimaal resultaat. Wil je je crepi gevel graag schilderen, bijvoorbeeld omdat je voor een andere kleur wil gaan? Je Sto-gevelexpert adviseert je graag, en in het gamma gevelverven van Sto vindt hij de juiste dekkende verf. Je kiest steeds uit een waaier van kleuren. Zoek een Sto-gevelexpert in jouw regio en ontdek bij wie jij terechtkunt bij vragen over je gevels.

Je gevel isoleren en verfraaien in één klap? Dat doe je met een gevelsysteem van Sto. Bij een Sto-gevelexpert is je project in de beste handen, want je bent zeker van onderbouwd advies en een professioneel resultaat. Neem contact op met een Sto-gevelexpert in jouw regio en vertel hem over je plannen. Doen!

Kies voor Sto, dé specialist in gevelrenovatie en -isolatie!
Zo vernieuw en isoleer je je gevel in één klap.